Το μανιταροπωλείο χρησιμοποιεί cookies
Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Θα επιθυμούσαμε την συγκατάθεσή σας, αλλά μπορείτε να δεν επιθυμείτε να αποχωρήσετε.
×

Η αφοσίωση στην επιστήμη της γεωπονίας και ειδικότερα στον τομέα της γεωργικής μυκητολογίας,

η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και όλες μας οι ενέργειες, το κέφι, το μεράκι και η αγάπη για το αντικείμενό μας είναι μερικές

από τις αξίες που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.


Μαζί μας, μια 15μελής ομάδα εργάζεται με το ίδιο κέφι για την καθημερινή παραγωγή μανιταριών σε μια εργασία με υψηλές απαιτήσεις.
Ειδικότερα, οι επιμέρους αντικειμενικοί σκοποί ποιότητας της εταιρείας μας είναι:

Η συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση των επιχειρηματικών μας επιδόσεων.
Η μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών μας.
Η έρευνα και η παραγωγή γνώσης στα μανιτάρια σε συνεργασία με πανεπιστημιακά ιδρύματα.
Η προσφορά στον τελικό καταναλωτή προϊόντων με υψηλή γαστρονομική αλλά και βιοενεργή - λειτουργική αξία.
Η διαρκής ανάπτυξη και επιμόρφωση των στελεχών μας και των παραγωγών - συνεργατών μας.

2003 - Ιούνιος. Οι δύο γεωπόνοι του ΓΠΑ Αθανάσιος Μαστρογιάννης και Ελευθέριος Λαχουβάρης ξεκινούν την εγκατάσταση της πρώτης μονάδας  παραγωγής υποστρωμάτων και  την δημιουργία του πρώτου δορυφορικού συστήματος καλλιέργειας  μανιταριών στην Ελλάδα.

- - - - - - - - - -

2004 - Μάρτιος. Πρώτη παραγωγή υποστρώματος καλλιέργειας πλευρώτους σε μπλοκ. Δυναμικότητα 10χιλ. μπλοκς των 18 κιλών ανά βδομάδα.

- - - - - - - - - -

2006 - Ιούνιος. Δημιουργία για πρώτη φορά στην Ελλάδα της πρώτης μονάδας παραγωγής φρέσκιας Λεντινούλας (shiitake) δυναμικότητας 1τν/ βδομάδα.

2006 - Σεπτέμβριος. Νέα μονάδα παραγωγής Πλευρώτους 3300m2.

- - - - - - - - - -

2009 - Ιούλιος. Επέκταση μονάδας παραγωγής Πλευρώτους με προσθήκη 3240m2. 

- - - - - - - - - -

2010 - Νοέμβριος. Το προϊόν «Φρέσκα Μανιτάρια Λεντινούλα» βραβεύεται με το ΒΡΑΒΕΙΟ GOURMET 2009-2010.

- - - - - - - - - -

2013 - Μάιος. Βραβείο Ποιότητας Γαστρονόμος 2013 «ελληνική καινοτόμος επιχείρηση».

- - - - - - - - - -

2015 - Σεπτέμβριος. Πρώτη εξαγωγή υποστρώματος Πλευρώτους.

- - - - - - - - - -

2016 - Μάιος. Λειτουργία καταστήματος λιανικής πώλησης.

2016 - Μάρτιος. Παρουσίαση νέου καινοτόμου προϊόντος Αποξηραμένα Βασιλομανίταρα φυσικά εμπλουτισμένα με βιταμίνη D. 

- - - - - - - - - -

2018 - Ιούνιος. Οργάνωση συλλογής αχύρου με ιδιόκτητα μηχανήματα. Δυναμικότητα 3000τόνοι / έτος σε μπάλες των 500Kg.

2018 - Σεπτέμβριος. Έγκριση δύο νέων ερευνητικών προγραμμάτων με την συγχρηματοδότηση Ευρωπαϊκής ένωσης και Ελλάδας στα πλαίσια των προγραμμάτων ΕΠΑΝΕΚ 2014-2020 και ΕΣΠΑ 2014-2020.

Σε συνεργασία με το ΓΠΑ, Χαροκόπειο και ΕΙΕ και ΕΛΓΟ Δήμητρα και ΓΠΑ το δεύτερο.      

 

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

  • dirfis-glyko-koutaliou-manitari-kantharella-280g

    Γλυκό Κανθαρέλλα 280g

    Σερβίρετε παγωμένο. Το σιρόπι είναι άριστο γλυκαντικό για τσάι . Ενα πρωτότυπο γλυκό που...
    7,90 €
    dirfis-glyko-koutaliou-manitari-kantharella-280g
  • dirfis-apoksiramena-lentinula-shiitake-80g

    Λεντινούλα αποξηραμένη 80g

    Η παγκόσμια αποδοχή του μανιταριού Λεντινούλα (shii-take), οι χιλιάδες επιστημονικές μελέτες, καθώς...
    7,90 €
    dirfis-apoksiramena-lentinula-shiitake-80g