Το μανιταροπωλείο χρησιμοποιεί cookies
Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Θα επιθυμούσαμε την συγκατάθεσή σας, αλλά μπορείτε να δεν επιθυμείτε να αποχωρήσετε.
×

Ερίκιο αποξηραμένο 30g

Μανιτάρια του είδους Hericium erinaceus υψηλής ποιότητας. Διατίθενται ολόκληρα μανιτάρια ή τεμαχισμένα σε φέτες σε σακουλάκι των 40γρ. Το φυσιολογικό τους χρώμα είναι υποκίτρινο και κιτρινωπό. Τα μανιτάρια ελέγχονατι σε κάθε παρτίδα για βαρέα μέταλλα και υπολείμματα φυτοφαρμάκων.

Οι κύριες ουσίες που έχουν ανιχνευθεί στα μανιτάρια αυτά είναι οι β-γλυκάνες, η «grifolan» και η «grifolin –LE». Ακόμη έχουν βρεθεί 5-νουκλεοτίδια ( 200-306mg/100gr), φωσφολιπίδια και εργοστερόλη. Σύμφωνα με εργαστηριακές μελέτες (Susuki e al 1984., Mori, et al.1987 Hishiba 1988, Nanba 1993) η συχνή χρήση του μανιταριού αυτού (3-5 ημέρες / βδομάδα) σαν τροφή ή σαν τσάι μπορεί να λειτουργήσει προληπτικά κατά της εκδήλωσης καρκίνου, ενώ συμβάλει στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού. Παράλληλα, πειράματα τόσο με ζώα όσο και με ανθρώπους έδειξαν αξιόλογα αποτελέσματα στη μείωση του σακχάρου στο αίμα, καθώς και στην υπέρταση, στην προστασία του ήπατος και του προστάτη.

2,90 €
0,33 €
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...